Дневни хороскоп за 1. октобар

Г.С.
Дневни хороскоп за 1. октобар

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље

Ован

Дјелујете забринуто због нових догађаја на пословној сцени који могу да вас успоре у спровођењу важних планова које имате. У догађајима из приватног живота немојте дозволити да се о вама шире лоши гласови или да неко о вама пласира погрешне приче. Своје мале слабости покажите само пред породицом и блиском особом.

Бик

Дјелујете врло амбициозно пред својом околином и свима јасно дајете до знања, да не желите да вам се неко супротставља по било којој основи. Неопходна вам је породична хармонија и нечије присуство да бисте остварили бољу психолошку равнотежу и приливе креативне енергије. Партнер зна да вас подстакне на позитивну реакцију и изливе емоција.

Близанци

Изненадне промјене на пословној сцени дјелују као додатни психолошки притисак и захтијевају да имате добру концентрацију да бисте се на вријеме прилагођавали у односу на очекивања. Ваша лична срећа проистиче из унутрашње потребе, да се све лијепе мисли и топла осјећања увијек дијеле или размјењују са блиском особом.

Рак

Понекад треба прихватити оне најтеже околности да бисте себи и другима доказали да сте довољно дорасли пред најразличитијим изазовима. Ослоните се на своју интуицију. Уз блиску особу све можете да превазиђете на добар начин, нека вас правилно дозирање мудрости, емоција и страсти наведу на заједничка љубавна рјешења.

Лав

Претјераним истицањем личних захтјева побуђујете различите коментаре међу сарадницима. Потребно је да имате “широке видике” у сваком погледу. Љубавне размирице прихватите као пролазну фазу, јер све се своди на нови подстицај или на добар импулс који вас води ка емотивном зближавању са партнером.

Дјевица

Можда све информације са којима располажете не представљају увијек и поуздане критеријуме, али без великих изазова нема ни веће пословне афирмације. Пролазите кроз фазу осцилација, склони сте честим промјенама у понашању или расположењу. Повремено вам је тешко да правилно ускладите свој љубавни ритам и афинитете у односу са блиском особом.

Вага

Постоје важни циљеви које можете да остварите у разним фазама или на неки заобилазан начин. Наставите да се понашате довољно промишљено у процјени правих вриједности. Очекује вас позитиван обрт у љубавном животу, партнер ће вас изненадити на неки посебан и лијеп начин. Препустите се својим осјећањима да вас воде.

Шкорпија

Ослањате се на своје преговарачке манире. Потребно је да се усаглашавате са својим сарадницима око уважавања различитих интереса да би сви око вас осјетили моралну и материјалну сатисфакцију. Пажња и разумијевање које добијате у кругу своје породице дјелују врло подстицајно. Потрудите се да обрадујете све блиске особе на неки неуобичајени начин.

Стријелац

Активно учествујете у различитим преговорима, те покрећете иницијативу кад год за то постоје добри услови за неку врсту успјеха или добитка. Љубавни партнер на вас дјелује врло инспиративно и наводи вас на слободније изражавање. Понекад на врло једноставан начин умијете да се ускладите са вољеном особом, без посебне приче или убјеђивања.

Јарац

Захваљујући добрим идејама и стратегији коју спроводите делујете веома озбиљно на своје сараднике. Налазите се у сјајној прилици да остварите дугорочније пословне интересе. Догађаји који вас прате у љубавном животу дјелују охрабрујуће. Осјећате велики емотивни занос и задовољство у друштву вољене особе. Прија вам нечија наклоност.

Водолија

Улажете велики напор да остварите позитивне резултате у свом пословном изражавању, али постоји слијед догађаја који ремети ваше планове. Важно је да се правилно организујете и да испоштујете све задате рокове. Склони сте честим промјенама свог емотивног расположења, нема разлога да губите наду или да се удаљавате од партнера.

Рибе

Дјелујете веома опрезно и не желите превише да ризикујете у пословно-финансијским преговорима. Мораћете да се суочите са неким изазовима који нису по вашој вољи или укусу. Затражите на вријеме добар савјет од једне старије особе. На крају све ће се ријешити на добар начин или у вашу корист. Прижељкујете више разумијевања и њежности у љубавном односу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана