Dnevni horoskop za 1. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 1. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Djelujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji mogu da vas uspore u sprovođenju važnih planova koje imate. U događajima iz privatnog života nemojte dozvoliti da se o vama šire loši glasovi ili da neko o vama plasira pogrešne priče. Svoje male slabosti pokažite samo pred porodicom i bliskom osobom.

Bik

Djelujete vrlo ambiciozno pred svojom okolinom i svima jasno dajete do znanja, da ne želite da vam se neko suprotstavlja po bilo kojoj osnovi. Neophodna vam je porodična harmonija i nečije prisustvo da biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i prilive kreativne energije. Partner zna da vas podstakne na pozitivnu reakciju i izlive emocija.

Blizanci

Iznenadne promjene na poslovnoj sceni djeluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtijevaju da imate dobru koncentraciju da biste se na vrijeme prilagođavali u odnosu na očekivanja. Vaša lična sreća proističe iz unutrašnje potrebe, da se sve lijepe misli i topla osjećanja uvijek dijele ili razmjenjuju sa bliskom osobom.

Rak

Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti da biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rješenja.

Lav

Pretjeranim isticanjem ličnih zahtjeva pobuđujete različite komentare među saradnicima. Potrebno je da imate “široke vidike” u svakom pogledu. Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, jer sve se svodi na novi podsticaj ili na dobar impuls koji vas vodi ka emotivnom zbližavanju sa partnerom.

Djevica

Možda sve informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju uvijek i pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni veće poslovne afirmacije. Prolazite kroz fazu oscilacija, skloni ste čestim promjenama u ponašanju ili raspoloženju. Povremeno vam je teško da pravilno uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

Vaga

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na neki zaobilazan način. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u procjeni pravih vrijednosti. Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na neki poseban i lijep način. Prepustite se svojim osjećanjima da vas vode.

Škorpija

Oslanjate se na svoje pregovaračke manire. Potrebno je da se usaglašavate sa svojim saradnicima oko uvažavanja različitih interesa da bi svi oko vas osjetili moralnu i materijalnu satisfakciju. Pažnja i razumijevanje koje dobijate u krugu svoje porodice djeluju vrlo podsticajno. Potrudite se da obradujete sve bliske osobe na neki neuobičajeni način.

Strijelac

Aktivno učestvujete u različitim pregovorima, te pokrećete inicijativu kad god za to postoje dobri uslovi za neku vrstu uspjeha ili dobitka. Ljubavni partner na vas djeluje vrlo inspirativno i navodi vas na slobodnije izražavanje. Ponekad na vrlo jednostavan način umijete da se uskladite sa voljenom osobom, bez posebne priče ili ubjeđivanja.

Jarac

Zahvaljujući dobrim idejama i strategiji koju sprovodite delujete veoma ozbiljno na svoje saradnike. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu djeluju ohrabrujuće. Osjećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija vam nečija naklonost.

Vodolija

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u svom poslovnom izražavanju, ali postoji slijed događaja koji remeti vaše planove. Važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete sve zadate rokove. Skloni ste čestim promjenama svog emotivnog raspoloženja, nema razloga da gubite nadu ili da se udaljavate od partnera.

Ribe

Djelujete veoma oprezno i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Moraćete da se suočite sa nekim izazovima koji nisu po vašoj volji ili ukusu. Zatražite na vrijeme dobar savjet od jedne starije osobe. Na kraju sve će se riješiti na dobar način ili u vašu korist. Priželjkujete više razumijevanja i nježnosti u ljubavnom odnosu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana