Дневни хороскоп за 1. јун

Г.С.
Дневни хороскоп за 1. јун

Сазнајте шта вас чека на послу, у љубави и како ће вас служити здравље.

Ован

Први дан јуна Овнови дочекују у непромијењеном ритму, енергично и ефикасно обављајући зацртане пословне задатке. Ништа посебно битно у сфери љубави данас није реално да очекујете јер сте преокупирани послом.

Бик

Просјечан радни дан је пред особама рођеним у знаку Бика. На добром сте професионалном путу, не одустајте. Могуће су ситне чарке и препуцавања, али ништа од тога неће значајније угрозити ваше постојеће партнерске релације.

Близанци

Доста папирологије, заосталих обавеза и даље стоји неријешено и зато прије него што се дохватите нечег новог, завршите започето јер можда касније нећете стићи и рокови ће вас притиснути. Да бисте наставили квалитетну везу, потребно је да дефинишете шта то не функционише.

Рак

Наставите тамо гдје сте јуче стали. Коначно бисте могли да ставите тачку на неке обавезе које вучете уназад већ доста дужи период. Посветите се са више пажње и разумијевања драгој особи.

Лав

Лавовима велико искушење данас могу донијети пословни приједлози повезани са путовањима и иностранством. Доста комуникације имате преко друштвених мрежа, пријатеља, а бар један контакт би могао бити вриједан пажње.

Дјевица

Не журите, не брзајте без потребе, јер ма колико ви пожуривали неке ситуације ће се намјештати и враћати вас уназад. Радите по приоритетима и све ћете постићи. Будите активни, дружите се, излазите, можете комуницирати и преко друштвених мрежа.

Вага

Један просјечан радни дан без већих изазова и проблема очекује већину особа рођених у знаку Ваге. Расплинутост на више страна данас вас вреба у сфери љубави. Кокетирање и одржавање контаката са више особа у исто вријеме.

Шкорпија

Данас бисте могли да финализујете неке одраније започете пројекте и на миру се посветите будућим активностима. Будите стрпљиви у опхођењу са драгом особом, обоје сте склони преувеличавању ствари.

Стријелац

Током овог радног дана очекује вас доста пословних искушења, нарочито на плану усклађивања рада са особама које имају другачије методе. Пар интересантних љубавних комбинација врзма вам се по глави већ неко вријеме.

Јарац

Мање више сви најважнији пословни параметри биће данас под вашом контролом, само је битно да не журите са доношењем важних одлука. Слободни Јарчеви, ви сте харизматични, весели, пријатно је бити у вашој близини и то наравно доноси нова познанства.

Водолија

Водолије би и данас требало да имају екстра мотиве и изражену спремност да се докажу и ангажују на професионалном плану. Само напријед, очекују вас и неки повољни договори. Главни разлози за евентуалне промјене расположења, налазе се у неспоразумима и вербалним варницама.

Рибе

Безмало све професионалне циљеве које су поставили пред себе Рибе данас могу без већих проблема остварити, под условом да су у границама реалности. Мирно море највјероватније вас очекује на пољу љубавних релација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана