Dnevni horoskop za 1. jun

G.S.
Dnevni horoskop za 1. jun

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Prvi dan juna Ovnovi dočekuju u nepromijenjenom ritmu, energično i efikasno obavljajući zacrtane poslovne zadatke. Ništa posebno bitno u sferi ljubavi danas nije realno da očekujete jer ste preokupirani poslom.

Bik

Prosječan radni dan je pred osobama rođenim u znaku Bika. Na dobrom ste profesionalnom putu, ne odustajte. Moguće su sitne čarke i prepucavanja, ali ništa od toga neće značajnije ugroziti vaše postojeće partnerske relacije.

Blizanci

Dosta papirologije, zaostalih obaveza i dalje stoji neriješeno i zato prije nego što se dohvatite nečeg novog, završite započeto jer možda kasnije nećete stići i rokovi će vas pritisnuti. Da biste nastavili kvalitetnu vezu, potrebno je da definišete šta to ne funkcioniše.

Rak

Nastavite tamo gdje ste juče stali. Konačno biste mogli da stavite tačku na neke obaveze koje vučete unazad već dosta duži period. Posvetite se sa više pažnje i razumijevanja dragoj osobi.

Lav

Lavovima veliko iskušenje danas mogu donijeti poslovni prijedlozi povezani sa putovanjima i inostranstvom. Dosta komunikacije imate preko društvenih mreža, prijatelja, a bar jedan kontakt bi mogao biti vrijedan pažnje.

Djevica

Ne žurite, ne brzajte bez potrebe, jer ma koliko vi požurivali neke situacije će se namještati i vraćati vas unazad. Radite po prioritetima i sve ćete postići. Budite aktivni, družite se, izlazite, možete komunicirati i preko društvenih mreža.

Vaga

Jedan prosječan radni dan bez većih izazova i problema očekuje većinu osoba rođenih u znaku Vage. Rasplinutost na više strana danas vas vreba u sferi ljubavi. Koketiranje i održavanje kontakata sa više osoba u isto vrijeme.

Škorpija

Danas biste mogli da finalizujete neke odranije započete projekte i na miru se posvetite budućim aktivnostima. Budite strpljivi u ophođenju sa dragom osobom, oboje ste skloni preuveličavanju stvari.

Strijelac

Tokom ovog radnog dana očekuje vas dosta poslovnih iskušenja, naročito na planu usklađivanja rada sa osobama koje imaju drugačije metode. Par interesantnih ljubavnih kombinacija vrzma vam se po glavi već neko vrijeme.

Jarac

Manje više svi najvažniji poslovni parametri biće danas pod vašom kontrolom, samo je bitno da ne žurite sa donošenjem važnih odluka. Slobodni Jarčevi, vi ste harizmatični, veseli, prijatno je biti u vašoj blizini i to naravno donosi nova poznanstva.

Vodolija

Vodolije bi i danas trebalo da imaju ekstra motive i izraženu spremnost da se dokažu i angažuju na profesionalnom planu. Samo naprijed, očekuju vas i neki povoljni dogovori. Glavni razlozi za eventualne promjene raspoloženja, nalaze se u nesporazumima i verbalnim varnicama.

Ribe

Bezmalo sve profesionalne ciljeve koje su postavili pred sebe Ribe danas mogu bez većih problema ostvariti, pod uslovom da su u granicama realnosti. Mirno more najvjerovatnije vas očekuje na polju ljubavnih relacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana