Да ли сте спремни за страст? Ево шта нам још доноси јунски или јагодичасти пун мјесец

ГС
Да ли сте спремни за страст? Ево шта нам још доноси јунски или јагодичасти пун мјесец

Наредни пун Мјесец пружа неочекиване обрте, а као и сваки, и тзв. јагодичасти појачаће наше емоције.

Јун 2022. године важан је мјесец у текућој години јер је "заокружио" хаотични ретроградни Меркур, покренуо озбиљни ретроградни Сатурн и најављује почетак узбудљивог љета. Међутим, у самом средишту овог битног мјесеца налази један од важнијих астролошких догађаја и његов врхунац — пун Мјесец, који ће наступити у уторак 14. јуна.
Традиционални, јунски пун Мјесец назива се "јагодичастим", а он ће сијати још јаче и ближе Земљи него иначе, па ће дјеловати крупније на небу.Овај пун Мјесец биће у знаку слободоумног Стријелца, док ће Сунце бити у духовитим и дружељубивим Близанцима. Астролошки, пун Мјесец генерално појачава емоције и међуљудске односе, а доводе тензије до кључања. 
Будући да је пун Мјесец у јуну посљедњи у прољећној сезони, његова вибрација је оријентисана на ослобађања и погађа много јаче, а инспирише и да рашчистимо неке ствари и припремимо се за љетњу магију, преноси Б92.
Јагодичасти Мјесец већини ће донијети узбуђења, лични раст и напредак и припрему за нове авантуре. Будући да ће бити у ватреном знаку Стријелца, инспирише нас да погледамо даље од непосредног окружења и почнемо да јуримо благо које чека на крају дуге.

Ово је вријеме за ширење видика, промјену личне перспективе и лет до звијезда, а важно је остати оптимистичан и у тешким тренуцима и при постављању циљева — не ограничавајте се!

Ипак, останите присебни јер лунарна веза с Нептуном може да отежа јасно сагледавање прилика. 

Могуће су и нове љубавне романсе, а уравнотежена Венера ће се ускладити с Ураном и донијети неочекиване обрте. Страствени Март ће нас учинити осјетљивима, али будите умјерено дефанзивни и спремни за промјене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана