Da li ste spremni za strast? Evo šta nam još donosi junski ili jagodičasti pun mjesec

GS
Da li ste spremni za strast? Evo šta nam još donosi junski ili jagodičasti pun mjesec

Naredni pun Mjesec pruža neočekivane obrte, a kao i svaki, i tzv. jagodičasti pojačaće naše emocije.

Jun 2022. godine važan je mjesec u tekućoj godini jer je "zaokružio" haotični retrogradni Merkur, pokrenuo ozbiljni retrogradni Saturn i najavljuje početak uzbudljivog ljeta. Međutim, u samom središtu ovog bitnog mjeseca nalazi jedan od važnijih astroloških događaja i njegov vrhunac — pun Mjesec, koji će nastupiti u utorak 14. juna.
Tradicionalni, junski pun Mjesec naziva se "jagodičastim", a on će sijati još jače i bliže Zemlji nego inače, pa će djelovati krupnije na nebu.Ovaj pun Mjesec biće u znaku slobodoumnog Strijelca, dok će Sunce biti u duhovitim i druželjubivim Blizancima. Astrološki, pun Mjesec generalno pojačava emocije i međuljudske odnose, a dovode tenzije do ključanja. 
Budući da je pun Mjesec u junu posljednji u proljećnoj sezoni, njegova vibracija je orijentisana na oslobađanja i pogađa mnogo jače, a inspiriše i da raščistimo neke stvari i pripremimo se za ljetnju magiju, prenosi B92.
Jagodičasti Mjesec većini će donijeti uzbuđenja, lični rast i napredak i pripremu za nove avanture. Budući da će biti u vatrenom znaku Strijelca, inspiriše nas da pogledamo dalje od neposrednog okruženja i počnemo da jurimo blago koje čeka na kraju duge.

Ovo je vrijeme za širenje vidika, promjenu lične perspektive i let do zvijezda, a važno je ostati optimističan i u teškim trenucima i pri postavljanju ciljeva — ne ograničavajte se!

Ipak, ostanite prisebni jer lunarna veza s Neptunom može da oteža jasno sagledavanje prilika. 

Moguće su i nove ljubavne romanse, a uravnotežena Venera će se uskladiti s Uranom i donijeti neočekivane obrte. Strastveni Mart će nas učiniti osjetljivima, ali budite umjereno defanzivni i spremni za promjene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana