Астрологија открива који су најпосесивнији хороскопски знакови

ГС
Foto: Илустрација

Према астрологији, најпосесивнијим хороскопским знацима је тешко да не контролишу своје везе.

Ових шест знакова важе за најпосесивније…

Бик

Ваша посесивност потиче од ваше потребе да се осјећате безбједно, тако да када је у питању партнер, можете бити изузетно територијални. Није тешко замислити да сте као дијете често говорили: „То је моје“. Очекујете апсолутну лојалност и вјерност од партнера, јер сте склони да их видите као нешто што само вама припада.

Шкорпија

Имате сумњичаву и љубоморну природу јер се плашите да ћете бити напуштени и издани, стога волите да свог партнера држите под контролом. Можда осјећате да их ваша посесивност емоционално гуши, али ви то не радите да бисте им нашкодили, већ само да бисте се осјећали боље. Помало је ваше понашање контрадикторно јер цјените независност, и то је нешто што вас привлачи, а опет, намјерно покушавате да је одузмете свом партнеру када ваша посесивност букне.

Лав

Желите да сви буду потпуно свјесни шта је ваше, Лавови. Волите лијепе ствари и лијепе људе и желите да вам се сви диве што их имате. Не мислите о себи као да сте претјерано посесивни, већ само цјените оно што имате. Желите да будете особа која има јединствене предмете (особе) и да можете да се хвалите својим достигнућима.

Рак

Ракови су такође један од посесивних знакова Зодијака, јер се тако чврсто држе за људе у свом животу и не дозвољавају им да дишу. Морате ослободити свој стисак и схватити да вас неће напустити. Ако то ураде, видјећете (на крају) да је тако било најбоље.

Јарац

Јарчеви, ви се изузетно трудите за оно што имате, тако да сте заслужили право да будете мало посесивни. Волите да покажете своју кућу и лијеп намјештај. Можда није много скупо, али то је све ваше и поносни сте на оно што сте постигли. У партнерским одосима је слична ситуација. Када уложите своје емоције, што вама врло тешко пада, желите да будете сигурни да је ваш партнер неко ко вам у потпуности припада.

Рибе

Рибе, ваша посесивност не потиче од љубоморе већ због повјерења. Морате да осјетите да вам је неко 100 посто посвећен и да је „ваш“ прије него што се заиста опустите у вези. Ви сте углавном посесивни да бисте се заштитили од повреде. Мислите да ако се за некога тако чврсто држите, он неће имати ни жељу ни прилику да залута, али тај поводац којим као да га давите приморава партнера да побјегне и да се спасе, пише Супержена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана