Astrologija otkriva koji su najposesivniji horoskopski znakovi

GS
Foto: Ilustracija

Prema astrologiji, najposesivnijim horoskopskim znacima je teško da ne kontrolišu svoje veze.

Ovih šest znakova važe za najposesivnije…

Bik

Vaša posesivnost potiče od vaše potrebe da se osjećate bezbjedno, tako da kada je u pitanju partner, možete biti izuzetno teritorijalni. Nije teško zamisliti da ste kao dijete često govorili: „To je moje“. Očekujete apsolutnu lojalnost i vjernost od partnera, jer ste skloni da ih vidite kao nešto što samo vama pripada.

Škorpija

Imate sumnjičavu i ljubomornu prirodu jer se plašite da ćete biti napušteni i izdani, stoga volite da svog partnera držite pod kontrolom. Možda osjećate da ih vaša posesivnost emocionalno guši, ali vi to ne radite da biste im naškodili, već samo da biste se osjećali bolje. Pomalo je vaše ponašanje kontradiktorno jer cjenite nezavisnost, i to je nešto što vas privlači, a opet, namjerno pokušavate da je oduzmete svom partneru kada vaša posesivnost bukne.

Lav

Želite da svi budu potpuno svjesni šta je vaše, Lavovi. Volite lijepe stvari i lijepe ljude i želite da vam se svi dive što ih imate. Ne mislite o sebi kao da ste pretjerano posesivni, već samo cjenite ono što imate. Želite da budete osoba koja ima jedinstvene predmete (osobe) i da možete da se hvalite svojim dostignućima.

Rak

Rakovi su takođe jedan od posesivnih znakova Zodijaka, jer se tako čvrsto drže za ljude u svom životu i ne dozvoljavaju im da dišu. Morate osloboditi svoj stisak i shvatiti da vas neće napustiti. Ako to urade, vidjećete (na kraju) da je tako bilo najbolje.

Jarac

Jarčevi, vi se izuzetno trudite za ono što imate, tako da ste zaslužili pravo da budete malo posesivni. Volite da pokažete svoju kuću i lijep namještaj. Možda nije mnogo skupo, ali to je sve vaše i ponosni ste na ono što ste postigli. U partnerskim odosima je slična situacija. Kada uložite svoje emocije, što vama vrlo teško pada, želite da budete sigurni da je vaš partner neko ko vam u potpunosti pripada.

Ribe

Ribe, vaša posesivnost ne potiče od ljubomore već zbog povjerenja. Morate da osjetite da vam je neko 100 posto posvećen i da je „vaš“ prije nego što se zaista opustite u vezi. Vi ste uglavnom posesivni da biste se zaštitili od povrede. Mislite da ako se za nekoga tako čvrsto držite, on neće imati ni želju ni priliku da zaluta, ali taj povodac kojim kao da ga davite primorava partnera da pobjegne i da se spase, piše Superžena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana