Астролог открива шта је покренуло серију развода на естради

Мондо
Астролог открива шта је покренуло серију развода на естради

Након што је јавност остала затечена разводима дугогодишњих бракова, астролог Сузану Бан је анализирала какве везе имају аспекти планета са овим љубавним краховима.

Она је детаљно објаснила:

"Не морамо бити нужно астролози, да бисмо свједочили једном надасве планетарно чудном и напетом периоду. Као да се цивилизацијски, налазимо пред једном густом маглом гдје нико не зна шта слиједи када се, и ако, разведри. Већ се толико причало и писало о уласку Плутона у Водолију па бих само кратко подвукла и подсјетила: то је планета која представља апсолутни крај нечега и поновно рађање", започела је анализу Сузана, за Мондо.

"Трансформација која може ићи милом или силом. Космички принцип који се у амбијенту принципа Водолије понаша као велики деструктор, јер, све што је некада формирано и цивилизацијски договорено (а институција брака је једна од тековина је л'?), сада пролази кроз корените промјене. Његово дејство је споро, трајаће око 20 година и уводи нас у крај старог и почетак новог свјетског поретка. Али, не само то, нова државна уређења, нови финансијски системи, све ново..."

"Ова енергија, на личном плану, у зависности од тога које позиције активира у наталном хороскопу, сасвим сигурно доноси коначне завршетке и трансформације. Другим ријечима, све што је било труло мора да нестане. У свјетлу такве космичке комбинаторике не чуде разводи на естради о којима се ових дана толико бруји. Наиме, заједнички чинилац за сва три (за сада позната) развода је то што се као узрок наводе прељубе или двојни живот који је већ неко вријеме тако трајао. Другим ријечима, Харис Џиновић сад спознаје да му супруга већ неко вријеме живи начином за који су многи знали, а он не. Џенан Лончаревић, слично, само обрнуте улоге. Драгана Мирковић држи под велом тајне конкретне разлоге, али, до краја ће се, вјероватно, испоставити да је узрок велика издаја и лаж.

Шта год да је прави разлог њихових развода, заједнички именитељ је опсена, манипулација и лаж, каже она.

Астролог даље објашњава:

"Али, да бисмо знали шта се са њима тачно десило, морали бисмо да анализирамо њихове личне наталне хороскопе. А, то није ни тема ни потреба... посматрамо ширу слику. У хороскопу Србије, Сунце, Меркур и Венера су планете које владају четвртим и петим пољем које у мунданој астрологији (хороскопи држава) представљају наше забављаче, глумце, спортисте... и налазе се у знаку Јарца. Сатурн је владар овог знака па тиме и представник свих људи из наведених бранши. На жалост, неповољно је аспектован с другим планетама, па је ово већ генетски предиспонирана астролошка слика тешких и драматичних животних прича наших умјетника, спортиста и естраде. Дакле, ако бисмо жељели да анализирамо какав тренд прати ове људе, пратимо транзитно кретање Сатурна јер ће нам та планета указати на текућу атмосферу.

"Сјетимо се, не тако давно, имали смо црну серију смртних одлазака познатих глумаца и музичара, све бољи од бољег... Недавно је, баш око великог помрачења Сунца у Овну (8. априла), који је опозит Ваги, свијет напустила и наша рок принцеза Слађана Милошевић, која је, гле чуда, била рођена у знаку Ваге, знаку који је под владарством Венере."

Али, шта је покренуло серију развода на нашој естради?

"Транзитни Сатурн крстари Рибама још од марта 2023. и сви смо га већ, мање више, осјетили. То је знак у коме је Венера (музика, умјетност, романтика) егзалтирана и присуство хладног Сатурна подстиче дубоку бол и потребу да се или мре или из мрака (тајне) побјегне. Недавни улазак и транзитног Марса у ту космичку сцену допринео је да напетост, трпљење и потреба за тамо нечим другим, слађим, поприми сразмере које се више не трпе. И, системи пуцају, без обзира на посљедице. На крају, серија развода се неће завршити на поменутим естрадним умјетницима. Док Марс изађе из Риба (1. мај) могућа су још нека изенађења, али, не односи се то само на естрадне брачне заврзламе. Тек ћемо свједочити изненадним преокретима у многим другим друштвеним сферама, каже она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана