Astrolog otkriva šta je pokrenulo seriju razvoda na estradi

Mondo
Astrolog otkriva šta je pokrenulo seriju razvoda na estradi

Nakon što je javnost ostala zatečena razvodima dugogodišnjih brakova, astrolog Suzanu Ban je analizirala kakve veze imaju aspekti planeta sa ovim ljubavnim krahovima.

Ona je detaljno objasnila:

"Ne moramo biti nužno astrolozi, da bismo svjedočili jednom nadasve planetarno čudnom i napetom periodu. Kao da se civilizacijski, nalazimo pred jednom gustom maglom gdje niko ne zna šta slijedi kada se, i ako, razvedri. Već se toliko pričalo i pisalo o ulasku Plutona u Vodoliju pa bih samo kratko podvukla i podsjetila: to je planeta koja predstavlja apsolutni kraj nečega i ponovno rađanje", započela je analizu Suzana, za Mondo.

"Transformacija koja može ići milom ili silom. Kosmički princip koji se u ambijentu principa Vodolije ponaša kao veliki destruktor, jer, sve što je nekada formirano i civilizacijski dogovoreno (a institucija braka je jedna od tekovina je l'?), sada prolazi kroz korenite promjene. Njegovo dejstvo je sporo, trajaće oko 20 godina i uvodi nas u kraj starog i početak novog svjetskog poretka. Ali, ne samo to, nova državna uređenja, novi finansijski sistemi, sve novo..."

"Ova energija, na ličnom planu, u zavisnosti od toga koje pozicije aktivira u natalnom horoskopu, sasvim sigurno donosi konačne završetke i transformacije. Drugim riječima, sve što je bilo trulo mora da nestane. U svjetlu takve kosmičke kombinatorike ne čude razvodi na estradi o kojima se ovih dana toliko bruji. Naime, zajednički činilac za sva tri (za sada poznata) razvoda je to što se kao uzrok navode preljube ili dvojni život koji je već neko vrijeme tako trajao. Drugim riječima, Haris Džinović sad spoznaje da mu supruga već neko vrijeme živi načinom za koji su mnogi znali, a on ne. Dženan Lončarević, slično, samo obrnute uloge. Dragana Mirković drži pod velom tajne konkretne razloge, ali, do kraja će se, vjerovatno, ispostaviti da je uzrok velika izdaja i laž.

Šta god da je pravi razlog njihovih razvoda, zajednički imenitelj je opsena, manipulacija i laž, kaže ona.

Astrolog dalje objašnjava:

"Ali, da bismo znali šta se sa njima tačno desilo, morali bismo da analiziramo njihove lične natalne horoskope. A, to nije ni tema ni potreba... posmatramo širu sliku. U horoskopu Srbije, Sunce, Merkur i Venera su planete koje vladaju četvrtim i petim poljem koje u mundanoj astrologiji (horoskopi država) predstavljaju naše zabavljače, glumce, sportiste... i nalaze se u znaku Jarca. Saturn je vladar ovog znaka pa time i predstavnik svih ljudi iz navedenih branši. Na žalost, nepovoljno je aspektovan s drugim planetama, pa je ovo već genetski predisponirana astrološka slika teških i dramatičnih životnih priča naših umjetnika, sportista i estrade. Dakle, ako bismo željeli da analiziramo kakav trend prati ove ljude, pratimo tranzitno kretanje Saturna jer će nam ta planeta ukazati na tekuću atmosferu.

"Sjetimo se, ne tako davno, imali smo crnu seriju smrtnih odlazaka poznatih glumaca i muzičara, sve bolji od boljeg... Nedavno je, baš oko velikog pomračenja Sunca u Ovnu (8. aprila), koji je opozit Vagi, svijet napustila i naša rok princeza Slađana Milošević, koja je, gle čuda, bila rođena u znaku Vage, znaku koji je pod vladarstvom Venere."

Ali, šta je pokrenulo seriju razvoda na našoj estradi?

"Tranzitni Saturn krstari Ribama još od marta 2023. i svi smo ga već, manje više, osjetili. To je znak u kome je Venera (muzika, umjetnost, romantika) egzaltirana i prisustvo hladnog Saturna podstiče duboku bol i potrebu da se ili mre ili iz mraka (tajne) pobjegne. Nedavni ulazak i tranzitnog Marsa u tu kosmičku scenu doprineo je da napetost, trpljenje i potreba za tamo nečim drugim, slađim, poprimi srazmere koje se više ne trpe. I, sistemi pucaju, bez obzira na posljedice. Na kraju, serija razvoda se neće završiti na pomenutim estradnim umjetnicima. Dok Mars izađe iz Riba (1. maj) moguća su još neka izenađenja, ali, ne odnosi se to samo na estradne bračne zavrzlame. Tek ćemo svjedočiti iznenadnim preokretima u mnogim drugim društvenim sferama, kaže ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana