Огласио се Ђоковић: Познато ко ће замијенити Иванишевића?

Танјуг
Огласио се Ђоковић: Познато ко ће замијенити Иванишевића?

БЕОГРАД - Горан је пре свега мој и пријатељ моје породице за живота. После шест година писања историје дошло је до засићења, одлучили смо да завршимо сарадњу, али још немам идеју ко ће га заменити, рекао је најбољи тенисер света Новак Ђоковић, дан након разлаза са трнером Гораном Иванишевићем.

Ђоковић је синоћ у београдском Дому омладине присуствовао премијери филма о Николи Пилићу "Легенда", у чијој је тренерској Академији у Минхену провео важан део каријере.

"Растали смо се позитивно, дошло је до тачке засићења, после шест година писања историје, освојили смо бројне титуле, прошли смо кроз сиро и решето, депортацију, дисквалификацију, прилично непријатно, али увек је био ту за мене и имао је људски однос према мени", рекао је Ђоковић новинарима у Београду.

Људске вредности су увек изнад свега, због тог односа и хемије дошао је и резултат, нагласио је Ђоковић.

"Њему све најбоље желим, а што се тиче наредне етапе, још немам јасну идеју ко би то могао да буде и да ли ће то неко уопште да буде. Увек сам имао тренере уз себе, али свакако да ће јавност бити благовремено обавештена", поручио је Ђоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана