Новинар упутио Ђоковићу шкакљиво питање, па добио шмекерски одговор

ГС
Новинар упутио Ђоковићу шкакљиво питање, па добио шмекерски одговор

Новак Ђоковић одржао је конференцију за медије након тријмфа у другом колу Мастерса у Монте Карлу. Ова конференција моментално је изазвала бројне реакције на друштвеним мрежама.

Ноле је већ на старту турнира у Монте Карлу убедљиво савладао руског тенисера Романа Сафиулина са 6:1, 6:2. Међутим, један новинар упитао је Ђоковића шкакљиво питање, али је српски тенисер одбрусио одговором.

Новак ће у наредном колу одмерити снаге са Лоренцом Мусетијем, а један новинар искористио је то што игра против Италијана да "пецне" Новака.

- Чега се сећате из меча са Мусетијем прошле године и да ли сте на неки начин уплашени јер играте против још једног Италијана, јер сте изгубили од Синера и Нардија - питао је новинар најбољег тенисера свих времена.

Новак је мирно саслушао питање и шмекерски одговорио новинару.

Djokovic was asked another ridiculous question by a journalist, asking him if he was scared of playing another Italian as his 2 defeats this year have been from Italians.

Djokovic responded saying that he wasn't scared of anyone or anything! pic.twitter.com/KshMI3fyNm

— Pavvy G (@pavyg) April 9, 2024

- Не плашим се ја никога и ничега, али се надам да ћу добити шансу да играм са њим овде - одбрусио је Новак.

Ђоковић је потом џентлменски наставио да хвали ривала:

- Он је један од најталентованијих играча на шљаци, има прелеп једноручни бекхенд, може да уради много ствари. Он је један од играча који највише обећава, не само у Италији, већ и у свету. Али свиђа ми се како сам одиграо свој меч у поређењу са првим мечом прошле године, осећам се другачије, спремнији сам и ко год буде са друге страненадам се да ћу пружити своју најбољу партију - поручио је Ђоковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана