Novinar uputio Đokoviću škakljivo pitanje, pa dobio šmekerski odgovor

GS
Novinar uputio Đokoviću škakljivo pitanje, pa dobio šmekerski odgovor

Novak Đoković održao je konferenciju za medije nakon trijmfa u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu. Ova konferencija momentalno je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

Nole je već na startu turnira u Monte Karlu ubedljivo savladao ruskog tenisera Romana Safiulina sa 6:1, 6:2. Međutim, jedan novinar upitao je Đokovića škakljivo pitanje, ali je srpski teniser odbrusio odgovorom.

Novak će u narednom kolu odmeriti snage sa Lorencom Musetijem, a jedan novinar iskoristio je to što igra protiv Italijana da "pecne" Novaka.

- Čega se sećate iz meča sa Musetijem prošle godine i da li ste na neki način uplašeni jer igrate protiv još jednog Italijana, jer ste izgubili od Sinera i Nardija - pitao je novinar najboljeg tenisera svih vremena.

Novak je mirno saslušao pitanje i šmekerski odgovorio novinaru.

Djokovic was asked another ridiculous question by a journalist, asking him if he was scared of playing another Italian as his 2 defeats this year have been from Italians.

Djokovic responded saying that he wasn't scared of anyone or anything! pic.twitter.com/KshMI3fyNm

— Pavvy G (@pavyg) April 9, 2024

- Ne plašim se ja nikoga i ničega, ali se nadam da ću dobiti šansu da igram sa njim ovde - odbrusio je Novak.

Đoković je potom džentlmenski nastavio da hvali rivala:

- On je jedan od najtalentovanijih igrača na šljaci, ima prelep jednoručni bekhend, može da uradi mnogo stvari. On je jedan od igrača koji najviše obećava, ne samo u Italiji, već i u svetu. Ali sviđa mi se kako sam odigrao svoj meč u poređenju sa prvim mečom prošle godine, osećam se drugačije, spremniji sam i ko god bude sa druge stranenadam se da ću pružiti svoju najbolju partiju - poručio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana