Зверев: Правда је побиједила, све оптужбе против мене су бесмислене

Tanjug
Foto: Sputnik

БЕРЛИН - Нијемац Александар Зверев саопштио је да је захвалан Асоцијацији тениских професионалаца (АТП), која је послије истраге утврдила да нема довољно доказа да је славни тенисер физички и психички малтретирао бившу дјевојку Рускињу Олгу Шарипову.

  АТП је саопштила јуче да неће предузети санкције против Зверева. АТП је у октобру 2021. године покренула истрагу о наводима о физичком и психичком насиљу, које је изнијела Шарипова.
    "Од почетка сам говорио сам невин и порицао сам све бесмислене оптужбе против мене. Сарађивао сам у потпуности са АТП-ом и захвалан сам им што су истражили цео случај. Одлуку је донела трећа неутрална страна на основу свих доказа. Добио сам случај и пред судовима у Немачкој и Русији, драго ми је да је правда победила", истакао је Зверев.
    Немачки тенисер је захвалио свима на подршци.
    "Сада ћу коначно моћи потпуно да се фокусирам на оно што најбоље радим - да играм тенис. Хвала свим пријатељима и породици, који су били уз мене током овог тешког периода", закључио је Зверев, који се тренутно налази на 14. мјесту АТП листе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана