Zverev: Pravda je pobijedila, sve optužbe protiv mene su besmislene

Tanjug
Foto: Sputnik

BERLIN - Nijemac Aleksandar Zverev saopštio je da je zahvalan Asocijaciji teniskih profesionalaca (ATP), koja je poslije istrage utvrdila da nema dovoljno dokaza da je slavni teniser fizički i psihički maltretirao bivšu djevojku Ruskinju Olgu Šaripovu.

  ATP je saopštila juče da neće preduzeti sankcije protiv Zvereva. ATP je u oktobru 2021. godine pokrenula istragu o navodima o fizičkom i psihičkom nasilju, koje je iznijela Šaripova.
    "Od početka sam govorio sam nevin i poricao sam sve besmislene optužbe protiv mene. Sarađivao sam u potpunosti sa ATP-om i zahvalan sam im što su istražili ceo slučaj. Odluku je donela treća neutralna strana na osnovu svih dokaza. Dobio sam slučaj i pred sudovima u Nemačkoj i Rusiji, drago mi je da je pravda pobedila", istakao je Zverev.
    Nemački teniser je zahvalio svima na podršci.
    "Sada ću konačno moći potpuno da se fokusiram na ono što najbolje radim - da igram tenis. Hvala svim prijateljima i porodici, koji su bili uz mene tokom ovog teškog perioda", zaključio je Zverev, koji se trenutno nalazi na 14. mjestu ATP liste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana