Жетва медаља за Зворничане: Успјешан наступ Српског сокола

Д. Д.
Жетва медаља за Зворничане: Успјешан наступ Српског сокола

ЗВОРНИК - Такмичари Теквондо клуба Српски соко имали су успјешан наступ на турниру “Војводина опен” у Бачкој Тополи за млађе категорије.

На овом такмичењу учествовало је 300 такмичара из пет земаља а Српски соко је имао 14 представника који су били веома успјешни. Зворничани су наиме освојили 21 медаљу - шест златних, шест сребрних и девет бронзаних медаља.

Срђан Симић, члан зворничког клуба, освојио је прво мјесто у борбама те је био најбољи у формама па је проглашен за најуспјешнијег јуниора на међународном турниру.

Медаље су још освојили: Лидија Бирцаковић прво мјесто борбе, друго мјесто борбе, Ивана Јефтић треће мјесто форме, треће мјесто борбе, Ива Батић прво мјесто форме, друго мјесто борбе, Александар Ћосић треће мјесто форме, треће мјесто борбе, Матеј Новаковић треће мјесто борбе, Страхиња Танацковић друго мјесто борбе, Урош Илић друго мјесто форме, прво мјесто борбе, Новак Ђукановић треће мјесто борбе, Марко Млађеновић треће мјесто форме, треће мјесто борбе, Павле Доминковић прво мјесто форме, друго мјесто борбе, Марко Марковић треће мјесто форме, друго мјесто борбе.

 У зворничком клубу истичу да су задовољни наступом на овом такмичењу, које им је показало да екипа има потенцијал.

- Такмичење у Бачкој Тополи показало је да имамо веома квалитетан подмладак на који можемо да рачунамо у будућности. Задовољни смо оствареним резултатима и вјерујемо да ће наша екипа ускоро доносити медаље и са већих такмичења. Наш рад доноси успјех и од младих такмичара очекујемо да наставе са квалитетним тренинзима и да нас опет на наредним такмичењима обрадују - поручују у клубу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана