Žetva medalja za Zvorničane: Uspješan nastup Srpskog sokola

D. D.
Žetva medalja za Zvorničane: Uspješan nastup Srpskog sokola

ZVORNIK - Takmičari Tekvondo kluba Srpski soko imali su uspješan nastup na turniru “Vojvodina open” u Bačkoj Topoli za mlađe kategorije.

Na ovom takmičenju učestvovalo je 300 takmičara iz pet zemalja a Srpski soko je imao 14 predstavnika koji su bili veoma uspješni. Zvorničani su naime osvojili 21 medalju - šest zlatnih, šest srebrnih i devet bronzanih medalja.

Srđan Simić, član zvorničkog kluba, osvojio je prvo mjesto u borbama te je bio najbolji u formama pa je proglašen za najuspješnijeg juniora na međunarodnom turniru.

Medalje su još osvojili: Lidija Bircaković prvo mjesto borbe, drugo mjesto borbe, Ivana Jeftić treće mjesto forme, treće mjesto borbe, Iva Batić prvo mjesto forme, drugo mjesto borbe, Aleksandar Ćosić treće mjesto forme, treće mjesto borbe, Matej Novaković treće mjesto borbe, Strahinja Tanacković drugo mjesto borbe, Uroš Ilić drugo mjesto forme, prvo mjesto borbe, Novak Đukanović treće mjesto borbe, Marko Mlađenović treće mjesto forme, treće mjesto borbe, Pavle Dominković prvo mjesto forme, drugo mjesto borbe, Marko Marković treće mjesto forme, drugo mjesto borbe.

 U zvorničkom klubu ističu da su zadovoljni nastupom na ovom takmičenju, koje im je pokazalo da ekipa ima potencijal.

- Takmičenje u Bačkoj Topoli pokazalo je da imamo veoma kvalitetan podmladak na koji možemo da računamo u budućnosti. Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima i vjerujemo da će naša ekipa uskoro donositi medalje i sa većih takmičenja. Naš rad donosi uspjeh i od mladih takmičara očekujemo da nastave sa kvalitetnim treninzima i da nas opet na narednim takmičenjima obraduju - poručuju u klubu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana