Владимир Станковић позвао навијаче на дерби против Извиђача

Д. Д.
Владимир Станковић позвао навијаче на дерби против Извиђача

ТРЕБИЊЕ - Рукометаши Леотара желе да и након дербија против Извиђача остану са максималним учинком у својој дворани. Очекује их најтежи испит у сезони јер им долази лидер и највјероватније нови шампион, екипа Извиђача. У Љубушком је тим доживио тежак пораз (22:34) и има додатни мотив да покаже да је то био лош дан.

- Долази нам најбоља екипа ове сезоне, играју сјајно и то показује и табела. У одличној су форми, тренер Чолина је направио квалитетан тим. Ми смо први меч одиграли лоше у Љубушком и једва чекамо реванш да покажемо да је то био само лош дан. Јако нам је битна утакмица да бисмо направили историјски успјех и напали пласман у Европу. Уз велику борбу, жељу свих и уз помоћ публике идемо на побједу и да “Брегови” остану неосвојива тврђава као и у досадашњем дијелу сезоне - истакао је бек Владимир Станковић.

Парови 22. кола: субота: Грачаница - Искра (18), Леотар - Извиђач (19), Босна - Вогошћа (17), Какањ - Коњух (16), Борац - Херцеговина (19), Маглај - Горажде  (19), Слога - Градачац (19), у петак играно Слобода - Криваја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана