Vladimir Stanković pozvao navijače na derbi protiv Izviđača

D. D.
Vladimir Stanković pozvao navijače na derbi protiv Izviđača

TREBINjE - Rukometaši Leotara žele da i nakon derbija protiv Izviđača ostanu sa maksimalnim učinkom u svojoj dvorani. Očekuje ih najteži ispit u sezoni jer im dolazi lider i najvjerovatnije novi šampion, ekipa Izviđača. U Ljubuškom je tim doživio težak poraz (22:34) i ima dodatni motiv da pokaže da je to bio loš dan.

- Dolazi nam najbolja ekipa ove sezone, igraju sjajno i to pokazuje i tabela. U odličnoj su formi, trener Čolina je napravio kvalitetan tim. Mi smo prvi meč odigrali loše u Ljubuškom i jedva čekamo revanš da pokažemo da je to bio samo loš dan. Jako nam je bitna utakmica da bismo napravili istorijski uspjeh i napali plasman u Evropu. Uz veliku borbu, želju svih i uz pomoć publike idemo na pobjedu i da “Bregovi” ostanu neosvojiva tvrđava kao i u dosadašnjem dijelu sezone - istakao je bek Vladimir Stanković.

Parovi 22. kola: subota: Gračanica - Iskra (18), Leotar - Izviđač (19), Bosna - Vogošća (17), Kakanj - Konjuh (16), Borac - Hercegovina (19), Maglaj - Goražde  (19), Sloga - Gradačac (19), u petak igrano Sloboda - Krivaja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana