Вечерас на програму мечеви четвртфинала рукометног Купа БиХ

Дарко Драгичевић
Вечерас на програму мечеви четвртфинала рукометног Купа БиХ

БАЊАЛУКА - Пред рукометашима Борца је шанса да поправе лош утисак из дербија против Извиђача. Наиме, ова два тима одмјериће снаге и у четвртфиналу Купа БиХ.

Извиђач је ове сезоне остварио двије побједе у међусобним дуелима, али ће Бањалучани сада имати шансу за реванш.

Пивот Никола Маливојевић је свјестан свих лоших ствари које је екипа направила у дербију у првенству БиХ.

- Наравно да морамо да одиграмо пуно боље него што смо то урадили у првенству. Друго полувријеме је било баш лоше. Сада имамо шансу за реванш. Превише смо имали техничких грешака и лоших додавања па је наш противник то и те како знао да казни. Урадили смо баш оно што није требало. Отворили смо им могућност да трче и да дају голове из контри, што они заиста добро раде -  истакао је пивот Бањалучана.

Маливојевић такође напомиње да је Борац показао у Љубушком да може да се носи с противником.

- Мислим да смо научили лекцију и да нећемо поновити ове грешке у Купу БиХ. Треба да играмо своју игру, као што смо радили у првом дијелу меча и вјерујем да ћемо остварити повољан резултат за реванш - додао је Маливојевић.

Леотар ће на свом паркету дочекати Слободу и тражи што бољи резултат за реванш. Требињци ће наступити без Милоша Кнежевића, који је болестан. У прољећном дијелу Херцеговци су кренули одлично.

- Слобода је екипа која је важила за фаворита за титулу. Имају доста добрих појединаца, али су имали лош старт сезоне. Играју све боље како вријеме одмиче. Ми смо такође у доброј форми и надамо се најбољем исходу. Желимо да у првом дуелу остваримо побједу - поручио је Веселин Савовић.

Леотар је поражен у првом овосезонском дуелу, али је тада наступио без Александра Милојевића и Владимира Станковића.

Парови

У четвртфиналу Купа БиХ се састају у мушкој конкуренцији Извиђач - Борац (18.30), Вогошћа - Коњух (19), Леотар - Слобода (18.30), Криваја - Грачаница (17). Код рукометашица се састају: Борац - Кнежопољка (19), Груде - Слога (19), Криваја - Илиџа (20), Хаџићи - Зрињски (20). Реванши су за седам дана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана