Večeras na programu mečevi četvrtfinala rukometnog Kupa BiH

Darko Dragičević
Večeras na programu mečevi četvrtfinala rukometnog Kupa BiH

BANjALUKA - Pred rukometašima Borca je šansa da poprave loš utisak iz derbija protiv Izviđača. Naime, ova dva tima odmjeriće snage i u četvrtfinalu Kupa BiH.

Izviđač je ove sezone ostvario dvije pobjede u međusobnim duelima, ali će Banjalučani sada imati šansu za revanš.

Pivot Nikola Malivojević je svjestan svih loših stvari koje je ekipa napravila u derbiju u prvenstvu BiH.

- Naravno da moramo da odigramo puno bolje nego što smo to uradili u prvenstvu. Drugo poluvrijeme je bilo baš loše. Sada imamo šansu za revanš. Previše smo imali tehničkih grešaka i loših dodavanja pa je naš protivnik to i te kako znao da kazni. Uradili smo baš ono što nije trebalo. Otvorili smo im mogućnost da trče i da daju golove iz kontri, što oni zaista dobro rade -  istakao je pivot Banjalučana.

Malivojević takođe napominje da je Borac pokazao u Ljubuškom da može da se nosi s protivnikom.

- Mislim da smo naučili lekciju i da nećemo ponoviti ove greške u Kupu BiH. Treba da igramo svoju igru, kao što smo radili u prvom dijelu meča i vjerujem da ćemo ostvariti povoljan rezultat za revanš - dodao je Malivojević.

Leotar će na svom parketu dočekati Slobodu i traži što bolji rezultat za revanš. Trebinjci će nastupiti bez Miloša Kneževića, koji je bolestan. U proljećnom dijelu Hercegovci su krenuli odlično.

- Sloboda je ekipa koja je važila za favorita za titulu. Imaju dosta dobrih pojedinaca, ali su imali loš start sezone. Igraju sve bolje kako vrijeme odmiče. Mi smo takođe u dobroj formi i nadamo se najboljem ishodu. Želimo da u prvom duelu ostvarimo pobjedu - poručio je Veselin Savović.

Leotar je poražen u prvom ovosezonskom duelu, ali je tada nastupio bez Aleksandra Milojevića i Vladimira Stankovića.

Parovi

U četvrtfinalu Kupa BiH se sastaju u muškoj konkurenciji Izviđač - Borac (18.30), Vogošća - Konjuh (19), Leotar - Sloboda (18.30), Krivaja - Gračanica (17). Kod rukometašica se sastaju: Borac - Knežopoljka (19), Grude - Sloga (19), Krivaja - Ilidža (20), Hadžići - Zrinjski (20). Revanši su za sedam dana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana