Умичевић: Заштитићемо наше клубове

Г.С.
Умичевић: Заштитићемо наше клубове

БАЊАЛУКА - Предсједник Рукометног савеза Републике Српске Маринко Умичевић реаговао је на обавијештење које је добио од управе Мушког рукометног клуба Слога из Добоја из чијих редова су саопштили како се суочавају са разним закулисаним радњама у такмичењу у Премијер лиги БиХ.

-Рукометни савез Републике Српске пружа пуну подршку МРК Слога из Добој и истовремено тражим од чланова Управног одбора Рукометног савеза БиХ из Републике Српске да заштите наше клубова као и од предсједника Судијске организације Републике Српске. Нема никакве дилеме да ће Рукометни савез Републике Српске, у складу са својим могућностима када је у питању ниво БиХ, увијек бити на располагању клубовима и понављам још једном све ћемо учинити да их заштитимо. Наравно да се подршка односи и на све клубове који се такмиче у Лигама Републике Српске, како од савеза исто тако ће имати лично од мене као предсједника“.

Маринко Умичевић додао је и сљедеће:

-Оно што желим још да истакнем, а то је, да тренутно немам никакву сарадњу са  члановима из Републике Српске који се налазе у Управном одбору РС БиХ. Једностаано су се отуђили и раде мимо одлука Управног одбора Рукометног савеза Републике Српске и наше Скупштине. Свима нама треба да је примарни циљ заштита наших клубова, како се данас-сутра не понови нешто слично као што се десило МРК Слога из Добоја. За крај истичем да је прошла сезона у Премијер лиги БиХ била потпуно нерегуларна, а то исто мислим и када је ријеч о текућем такмичарском циклусу Премијер лиге БиХ“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана