У Бијељини се возе три круга градским улицама

Srna
Foto: Rtrs

БИЈЕЉИНА - Један од домаћина учесницима Међународне бициклистичке трке "Београд-Бањалука" данас је Бијељина, гдје ће градским улицама бити вожена три круга.

Очекује се да бициклисти уђу у Семберију преко Павловића моста нешто прије 15.00 часова, а да ће за око 15 минута доћи у Бијељину, гдје ће градским улицама бити вожена три круга.

Као и претходних година, град Бијељина је покровитељ ове трке и позива грађане да након 15.00 часова на Тргу краља Петра Првог Карађорђевића прате проласке бициклиста на три улична круга и борбу за прво мјесто, навели су из Градске управе.

Због одржавања ове трке ће саобраћај ће бити затворен од 14.00 часова до проласка бициклиста, а најкасније до 16.00 часова у улицама Комитској, Димитрија Туцовића, Живојина Мишића, Милоша Обилића, Змај Јове Јовановића, Карађорђевој, Кнеза Иве од Семберије, Јована Дучића, Рачанскоји Београдско.

Од 8.00 до 17.00 часова, односно до завршетка манифестације, саобраћај ће бити забрањен у Улици Вука Караџића и дијелу Улице Николе Тесле - од кружне раскрснице са улицама 27. марта, Српске војске и Жртава фашистичког терора до раскрснице са Улицом Гаврила Принципа. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана