U Bijeljini se voze tri kruga gradskim ulicama

Srna
Foto: Rtrs

BIJELjINA - Jedan od domaćina učesnicima Međunarodne biciklističke trke "Beograd-Banjaluka" danas je Bijeljina, gdje će gradskim ulicama biti vožena tri kruga.

Očekuje se da biciklisti uđu u Semberiju preko Pavlovića mosta nešto prije 15.00 časova, a da će za oko 15 minuta doći u Bijeljinu, gdje će gradskim ulicama biti vožena tri kruga.

Kao i prethodnih godina, grad Bijeljina je pokrovitelj ove trke i poziva građane da nakon 15.00 časova na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića prate prolaske biciklista na tri ulična kruga i borbu za prvo mjesto, naveli su iz Gradske uprave.

Zbog održavanja ove trke će saobraćaj će biti zatvoren od 14.00 časova do prolaska biciklista, a najkasnije do 16.00 časova u ulicama Komitskoj, Dimitrija Tucovića, Živojina Mišića, Miloša Obilića, Zmaj Jove Jovanovića, Karađorđevoj, Kneza Ive od Semberije, Jovana Dučića, Račanskoji Beogradsko.

Od 8.00 do 17.00 časova, odnosno do završetka manifestacije, saobraćaj će biti zabranjen u Ulici Vuka Karadžića i dijelu Ulice Nikole Tesle - od kružne raskrsnice sa ulicama 27. marta, Srpske vojske i Žrtava fašističkog terora do raskrsnice sa Ulicom Gavrila Principa. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana