Тијело озлоглашене Мршавице пронађено у малом фрижидеру за пиво

Агенције
Тијело озлоглашене Мршавице пронађено у малом фрижидеру за пиво

Жоселин Алехандра Нињо, један од најозлоглашенијих атентатора у Мексику, брутално је убијена.

Њено раскомадано тијело пронађено је у малом фрижидеру за пиво у Мексику.

Мршавица, како је гласио надимак ове Мексиканке, постала је позната у фебруару ове године када је интернетом почела да кружи њена фотографија на којој са осмијехом држи модификовану јуришну пушку М4 у рукама.

Прије неколико дана осванула је фотографија њеног тијела поред лешева мушкарца и жене, а потом још једна фотографија раскомаданих дијелова тијела нагураних у фрижидер, пише Блиц.

Међу дијеловима тијела видљива је рука с тетоважом "Нино", идентична оној коју је Жоселин имала на поменутој фотографији из фебруара.

Уз фотографију раскомаданог тијела била је и порука упозорења, на којој је писало: "Шаљите и даље ове ј**ене к**ке, и доживјеће исту судбину!"

Ово је већ трећа "мршавица" у Мексику чија је каријера мафијашице у картелу завршила прерано.

Прва од три "мршавице" била је Вероника Миреја Морено, бивша полицајка која је почела да ради за картел Лос Зетас. Веронику је ухватила полиција у украденом аутомобилу с оружјем и шест мобилних телефона.

Друга је била Ненси Манрикез Кинтанар, која је ухваћена и оптужена за серију убистава.

Мексико је једна од најнасилнијих држава на свијету, у којој влада отворени рат нарко-картела, а најмање 100.000 људи убијено је у ратовима банди у протеклих осам година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана