Tijelo ozloglašene Mršavice pronađeno u malom frižideru za pivo

Agencije
Tijelo ozloglašene Mršavice pronađeno u malom frižideru za pivo

Žoselin Alehandra Ninjo, jedan od najozloglašenijih atentatora u Meksiku, brutalno je ubijena.

Njeno raskomadano tijelo pronađeno je u malom frižideru za pivo u Meksiku.

Mršavica, kako je glasio nadimak ove Meksikanke, postala je poznata u februaru ove godine kada je internetom počela da kruži njena fotografija na kojoj sa osmijehom drži modifikovanu jurišnu pušku M4 u rukama.

Prije nekoliko dana osvanula je fotografija njenog tijela pored leševa muškarca i žene, a potom još jedna fotografija raskomadanih dijelova tijela naguranih u frižider, piše Blic.

Među dijelovima tijela vidljiva je ruka s tetovažom "Nino", identična onoj koju je Žoselin imala na pomenutoj fotografiji iz februara.

Uz fotografiju raskomadanog tijela bila je i poruka upozorenja, na kojoj je pisalo: "Šaljite i dalje ove j**ene k**ke, i doživjeće istu sudbinu!"

Ovo je već treća "mršavica" u Meksiku čija je karijera mafijašice u kartelu završila prerano.

Prva od tri "mršavice" bila je Veronika Mireja Moreno, bivša policajka koja je počela da radi za kartel Los Zetas. Veroniku je uhvatila policija u ukradenom automobilu s oružjem i šest mobilnih telefona.

Druga je bila Nensi Manrikez Kintanar, koja je uhvaćena i optužena za seriju ubistava.

Meksiko je jedna od najnasilnijih država na svijetu, u kojoj vlada otvoreni rat narko-kartela, a najmanje 100.000 ljudi ubijeno je u ratovima bandi u proteklih osam godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana