Свечано отварање Изложбе “50 година Спортске дворане Борик” као дио прославе јубилеја

Г.С.
Свечано отварање Изложбе “50 година Спортске дворане Борик” као дио прославе јубилеја

Узбудљива најава стиже из Музеја спорта, гдје ће се десета поставка под називом “50 година Спортске дворане Борик” свечано отворити за само два мјесеца, тачније 20. априла 2024. године.

Ова изложба обећава да ће обухватити пет деценија непроцјењивих спортских тренутака, истакнутих спортиста и незаборавних манифестација које су обиљежиле историју легендарне Спортске дворане Борик.

Ова година представља посебан јубилеј за Спортску дворану Борик, која слави 50 година рада и постојања. Изложба “50 година Спортске дворане Борик” ће бити дио обиљежавања овог значајног јубилеја.

“Позивамо све ентузијасте спорта и љубитеље сјајних спортских момената да нам се придруже у Музеју спорта на дан оснивања Храма спорта! Посјетиоци ће имати прилику уронити у богату спортску прошлост кроз приче о тријумфима, инспиративним спортским личностима и незаборавним догађајима који су обликовали нашу спортску културу. Ово ће бити јединствена прилика да се присјетимо великих достигнућа у протеклих 50 година Спортске дворане Борик.”

Не пропустите прилику да оживите најсјајније тренутке спортског наслијеђа на свечаном отварању 20. априла 2024. године у Музеју спорта!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана