Svečano otvaranje Izložbe “50 godina Sportske dvorane Borik” kao dio proslave jubileja

G.S.
Svečano otvaranje Izložbe “50 godina Sportske dvorane Borik” kao dio proslave jubileja

Uzbudljiva najava stiže iz Muzeja sporta, gdje će se deseta postavka pod nazivom “50 godina Sportske dvorane Borik” svečano otvoriti za samo dva mjeseca, tačnije 20. aprila 2024. godine.

Ova izložba obećava da će obuhvatiti pet decenija neprocjenjivih sportskih trenutaka, istaknutih sportista i nezaboravnih manifestacija koje su obilježile istoriju legendarne Sportske dvorane Borik.

Ova godina predstavlja poseban jubilej za Sportsku dvoranu Borik, koja slavi 50 godina rada i postojanja. Izložba “50 godina Sportske dvorane Borik” će biti dio obilježavanja ovog značajnog jubileja.

“Pozivamo sve entuzijaste sporta i ljubitelje sjajnih sportskih momenata da nam se pridruže u Muzeju sporta na dan osnivanja Hrama sporta! Posjetioci će imati priliku uroniti u bogatu sportsku prošlost kroz priče o trijumfima, inspirativnim sportskim ličnostima i nezaboravnim događajima koji su oblikovali našu sportsku kulturu. Ovo će biti jedinstvena prilika da se prisjetimo velikih dostignuća u proteklih 50 godina Sportske dvorane Borik.”

Ne propustite priliku da oživite najsjajnije trenutke sportskog naslijeđa na svečanom otvaranju 20. aprila 2024. godine u Muzeju sporta!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana