Славија још једном убједљива, титула на видику

Дарко Драгичевић
Славија још једном убједљива, титула на видику

Боксери Славије незаустављиво грабе ка шампионској титули у Боксерској лиги Србије, а у дуплом колу одржаном у Бањалуци под паролом "Дани града, дани Маријана Бенеша" стигли су и до друге побједе.

Након тријумфа над екипом Наиссуса, вечерас је у рингу дворане "Обилићево" пао и шампион Регионалне лиге из прошле сезоне екипа Новог Пазара укупним резултатом 10:4.

Лео Цвитановић и Гал Шепиц донијели су превагу и својим побједама трасирали су пут ка новој побједи. Лео је једногласно савладао Џејлана Тоскића у категорији до 71 килограма, а судије нису имале дилему ни у двобоју између Гала Шепица и Александра Шерифовића у категорији до 75 килограма.

"Велика побједа за нас. Нови Пазар је показао да је квалитетна екипа, али и ми смо показали да имамо екипу која може да освоји шампионску титулу ове сезоне. Пружили смо одлично издање у рингу, и у петак,  и вечерас, и заслужено смо остварили нове побједе у Боксерској лиги Србије. Хвала бањалучкој публици која нам је и овај пут дала вјетар у леђа.", поручио је Лео Цвитановић.

Сјајно издање вечерас је имао и Лука Вељовић који је једногласном одлуком судија дошао до побједе над Момчилом Јањићем у категорији до 63.5 килограма.

"Презадовољан сам због нове екипне, али и због своје побједе. Сматрам да смо публици приуштили одличан бокс, а морам да се захвалим свима који си били на трибнама. Својим навијањем дали су ми снагу више. Настављамо даље. Желимо титулу." поручио је Вељовић.

БК Славија положио је нови испит, и у рингу, и ван њега.

Дупло коло Боксерске лиге Србије под паролом "Дани града, дани Маријана Бенеша" беспријекорно је организовано, а резултатски циљ је остварен.

"Обје побједе желимо да посветимо Маријану Бенешу и ово је још један доказ да га Бањалука није и никада неће заборавити. Морамо да будемо презадовољни. У рингу смо показали сав свој квалитет и настављамо да јуришамо ка титули." рекао је Далибор Петковић, предсједник БК Славија.

 

Резултати:

 

До 57 килограма: Михајло Ђекић - Лука Миаиловић, једногласно побједа Миаиловић

 

До 63.5 килограма: Лука Вељовић - Момчило Јањић, једногласно побједа Вељовић

 

До 67 килограма: Аљаж Ширцељ није имао противника, побједа за Славију

 

До 71 килограма: Лео Цвитановић - Џејлан Тоскић, једногласно побједа Цвитановић

 

До 75 килограма: Гал Шепиц - Александар Шерифовић, једногласно побједа Шепиц

 

До 80 килограма: Вук Мичић - Ахмед Маурић, једногласно побједа Маурић

 

До 92 килограма: Аљаж Бан - Миладин Костић, једногласно побједа Бан

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана