Slavija još jednom ubjedljiva, titula na vidiku

Darko Dragičević
Slavija još jednom ubjedljiva, titula na vidiku

Bokseri Slavije nezaustavljivo grabe ka šampionskoj tituli u Bokserskoj ligi Srbije, a u duplom kolu održanom u Banjaluci pod parolom "Dani grada, dani Marijana Beneša" stigli su i do druge pobjede.

Nakon trijumfa nad ekipom Naissusa, večeras je u ringu dvorane "Obilićevo" pao i šampion Regionalne lige iz prošle sezone ekipa Novog Pazara ukupnim rezultatom 10:4.

Leo Cvitanović i Gal Šepic donijeli su prevagu i svojim pobjedama trasirali su put ka novoj pobjedi. Leo je jednoglasno savladao Džejlana Toskića u kategoriji do 71 kilograma, a sudije nisu imale dilemu ni u dvoboju između Gala Šepica i Aleksandra Šerifovića u kategoriji do 75 kilograma.

"Velika pobjeda za nas. Novi Pazar je pokazao da je kvalitetna ekipa, ali i mi smo pokazali da imamo ekipu koja može da osvoji šampionsku titulu ove sezone. Pružili smo odlično izdanje u ringu, i u petak,  i večeras, i zasluženo smo ostvarili nove pobjede u Bokserskoj ligi Srbije. Hvala banjalučkoj publici koja nam je i ovaj put dala vjetar u leđa.", poručio je Leo Cvitanović.

Sjajno izdanje večeras je imao i Luka Veljović koji je jednoglasnom odlukom sudija došao do pobjede nad Momčilom Janjićem u kategoriji do 63.5 kilograma.

"Prezadovoljan sam zbog nove ekipne, ali i zbog svoje pobjede. Smatram da smo publici priuštili odličan boks, a moram da se zahvalim svima koji si bili na tribnama. Svojim navijanjem dali su mi snagu više. Nastavljamo dalje. Želimo titulu." poručio je Veljović.

BK Slavija položio je novi ispit, i u ringu, i van njega.

Duplo kolo Bokserske lige Srbije pod parolom "Dani grada, dani Marijana Beneša" besprijekorno je organizovano, a rezultatski cilj je ostvaren.

"Obje pobjede želimo da posvetimo Marijanu Benešu i ovo je još jedan dokaz da ga Banjaluka nije i nikada neće zaboraviti. Moramo da budemo prezadovoljni. U ringu smo pokazali sav svoj kvalitet i nastavljamo da jurišamo ka tituli." rekao je Dalibor Petković, predsjednik BK Slavija.

 

Rezultati:

 

Do 57 kilograma: Mihajlo Đekić - Luka Miailović, jednoglasno pobjeda Miailović

 

Do 63.5 kilograma: Luka Veljović - Momčilo Janjić, jednoglasno pobjeda Veljović

 

Do 67 kilograma: Aljaž Šircelj nije imao protivnika, pobjeda za Slaviju

 

Do 71 kilograma: Leo Cvitanović - Džejlan Toskić, jednoglasno pobjeda Cvitanović

 

Do 75 kilograma: Gal Šepic - Aleksandar Šerifović, jednoglasno pobjeda Šepic

 

Do 80 kilograma: Vuk Mičić - Ahmed Maurić, jednoglasno pobjeda Maurić

 

Do 92 kilograma: Aljaž Ban - Miladin Kostić, jednoglasno pobjeda Ban

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana