Сјајан учинак - Вукосављевић: Тим је помогао да имам 16 одбрана

Д.Д.
Сјајан учинак - Вукосављевић: Тим је помогао да имам 16 одбрана

БАЊАЛУКА – Рукометашице Борца остале су у игри за европска такмичења. Сјајном утакмицом против Извиђача у којој су славиле 32:21 Бањалучанке су сачувале позицију која доноси борбу за међународна такмичења.

У овом дуелу бририљара је голман Драгана Вукосављевић са 16 одбрана.

-Спремале смо се веома квалитетно за ову утакмицу и то се осјетило на паркету. Одиграли смо сјајан меч и оствариле веома значајну побједу за нас да изборимо останак међу четири првопласиране екипе. То су позиције које доносе пласман у Европу што нам је циљ у финишу сезоне. Желимо да остваримо све побједе до краја и тако опет изборимо пласман у међународна такмичења - истакла је Вукосављевићева.

Она је већ у првом дијелу имала 10 одбрана, у наставку је додала шест, а затим препустила мјесто својим колегиницама Дуњи Јуркас и Јовани Коџоман.

-Потрудила сам се дам допринос свом тиму и задовољна сам партијом. Наравно, ово је заслуга комплетног тима а драго ми је што сам имала одличан учинак, те помогла да дођемо до нових бодова.

Бањалучанке немају одмора. Иако су у наредном колу лиге БиХ слободне, слиједи завршни турнира Купа Републике Српске.

-Идемо меч по меч. Прво нам је искушење Купа Републике Српске гдје бранимо трофеј. Затим се окрећемо завршици првенства гдје се надамо да ћемо изборити толико жељени излазак у Европу- додала је голман Борца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана