Sjajan učinak - Vukosavljević: Tim je pomogao da imam 16 odbrana

D.D.
Sjajan učinak - Vukosavljević: Tim je pomogao da imam 16 odbrana

BANjALUKA – Rukometašice Borca ostale su u igri za evropska takmičenja. Sjajnom utakmicom protiv Izviđača u kojoj su slavile 32:21 Banjalučanke su sačuvale poziciju koja donosi borbu za međunarodna takmičenja.

U ovom duelu bririljara je golman Dragana Vukosavljević sa 16 odbrana.

-Spremale smo se veoma kvalitetno za ovu utakmicu i to se osjetilo na parketu. Odigrali smo sjajan meč i ostvarile veoma značajnu pobjedu za nas da izborimo ostanak među četiri prvoplasirane ekipe. To su pozicije koje donose plasman u Evropu što nam je cilj u finišu sezone. Želimo da ostvarimo sve pobjede do kraja i tako opet izborimo plasman u međunarodna takmičenja - istakla je Vukosavljevićeva.

Ona je već u prvom dijelu imala 10 odbrana, u nastavku je dodala šest, a zatim prepustila mjesto svojim koleginicama Dunji Jurkas i Jovani Kodžoman.

-Potrudila sam se dam doprinos svom timu i zadovoljna sam partijom. Naravno, ovo je zasluga kompletnog tima a drago mi je što sam imala odličan učinak, te pomogla da dođemo do novih bodova.

Banjalučanke nemaju odmora. Iako su u narednom kolu lige BiH slobodne, slijedi završni turnira Kupa Republike Srpske.

-Idemo meč po meč. Prvo nam je iskušenje Kupa Republike Srpske gdje branimo trofej. Zatim se okrećemo završici prvenstva gdje se nadamo da ćemo izboriti toliko željeni izlazak u Evropu- dodala je golman Borca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana