Синђелић успјешно организовао традиционални турнир

Д. П.
Синђелић успјешно организовао традиционални турнир

БАЊАЛУКА - Каратисти Нитена из Градишке освојили су прво мјесто у генералном пласману на 20. традиционалном турниру “Бањалука опена 2024”.


Они су у конкуренцији 52 клуба и 830 такмичара из Швајцарске, Србије, Хрватске, Црне Горе, Републике Српске и ФБиХ освојили 24 златне, 22 сребрне и 22 бронзане медаље, сакупивши 138 бодова.

Друго мјесто на смотри коју је веома успјешно организовао Карате клуб “Синђелић” чији се резултати нису рачунали у генералном пласману припало је Херцеговцу из Билеће са 121 бодом (22 златне, 16 сребрних и 23 бронзане медаље), док је трећи Карате савез Војводине са 60 бодова (7, 11, 17).

За најбољег такмичара проглашен је Борис Загорац (Нитен), док је најбоља такмичарка Јасмина Рајс (Швајцарска).

- Изузетно смо задовољни и одзивом такмичара, али и квалитетом. На овој смотри учествовали су каратисти у свим узрастним категоријама, у катама и борбама, појединачно и екипно, а такмичења су се одвијала на седам борилишта. Похвале за организацију су нам стигле од свих учесника и то нам је мотив да наредна смотра буде још боља и успјешнија - нагласио је предсједник Скупштине и шеф стручног штаба Карате клуба “Синђелић” Мирољуб Кременовић.

Поводом јубиларног турнира “Синђелић” је уручио бројне захвалнице, међу којима је била и она за “Глас Српске”, коју је примила главни и одговорни уредник Борјана Радмановић-Петровић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана