Sinđelić uspješno organizovao tradicionalni turnir

D. P.
Sinđelić uspješno organizovao tradicionalni turnir

BANjALUKA - Karatisti Nitena iz Gradiške osvojili su prvo mjesto u generalnom plasmanu na 20. tradicionalnom turniru “Banjaluka opena 2024”.


Oni su u konkurenciji 52 kluba i 830 takmičara iz Švajcarske, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Republike Srpske i FBiH osvojili 24 zlatne, 22 srebrne i 22 bronzane medalje, sakupivši 138 bodova.

Drugo mjesto na smotri koju je veoma uspješno organizovao Karate klub “Sinđelić” čiji se rezultati nisu računali u generalnom plasmanu pripalo je Hercegovcu iz Bileće sa 121 bodom (22 zlatne, 16 srebrnih i 23 bronzane medalje), dok je treći Karate savez Vojvodine sa 60 bodova (7, 11, 17).

Za najboljeg takmičara proglašen je Boris Zagorac (Niten), dok je najbolja takmičarka Jasmina Rajs (Švajcarska).

- Izuzetno smo zadovoljni i odzivom takmičara, ali i kvalitetom. Na ovoj smotri učestvovali su karatisti u svim uzrastnim kategorijama, u katama i borbama, pojedinačno i ekipno, a takmičenja su se odvijala na sedam borilišta. Pohvale za organizaciju su nam stigle od svih učesnika i to nam je motiv da naredna smotra bude još bolja i uspješnija - naglasio je predsjednik Skupštine i šef stručnog štaba Karate kluba “Sinđelić” Miroljub Kremenović.

Povodom jubilarnog turnira “Sinđelić” je uručio brojne zahvalnice, među kojima je bila i ona za “Glas Srpske”, koju je primila glavni i odgovorni urednik Borjana Radmanović-Petrović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana