Састанак Рукометних савеза Српске и БиХ: Корак ка рјешењу проблема

Г.С.
Састанак Рукометних савеза Српске и БиХ: Корак ка рјешењу проблема

БАЊАЛУКА - Делегација Рукометног савеза Републике Српске са предсједником Маринком Умичевићем разговарала је са представницима Рукометног савеза БиХ коју је предводио Кенан Магода.

Састанак је одржан у просторијама Рукометног савеза Републике Српске у Бањалуци и овом приликом се разговарало о актуелној проблематици која се највише односи на то колико ће екипа испасти из Премијер лиге за рукометаше за минулу сезону.

Наиме, одлуком Надзорног одбора три екипе треба да напусте елитни ранг, док из Федерације БиХ желе да пет тимова иде у ентитетске лиге.

- Био је ово добар и веома конструктиван састанак који смо имали са делегацијом Рукометног савеза БиХ. Оно што могу да нагласим, а то је, да смо овом приликом приближили ставове и остало је да у наредним данима обавимо и додатне консултације, и то све за добробит рукомета на овим просторима - рекао је Маринко Умичевић, предсједник Рукометног савеза Републике Српске.

Овом додајмо да ће сједница Управног одбора Рукометног савеза БиХ бити одржана највјероватније 16. јуна текуће године, док је за 30. јун заказана Скупштина савеза у Сарајеву. На њој ће и дефинитивно бити позната одлука о броју тимова за наредну сезону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана