Sastanak Rukometnih saveza Srpske i BiH: Korak ka rješenju problema

G.S.
Sastanak Rukometnih saveza Srpske i BiH: Korak ka rješenju problema

BANjALUKA - Delegacija Rukometnog saveza Republike Srpske sa predsjednikom Marinkom Umičevićem razgovarala je sa predstavnicima Rukometnog saveza BiH koju je predvodio Kenan Magoda.

Sastanak je održan u prostorijama Rukometnog saveza Republike Srpske u Banjaluci i ovom prilikom se razgovaralo o aktuelnoj problematici koja se najviše odnosi na to koliko će ekipa ispasti iz Premijer lige za rukometaše za minulu sezonu.

Naime, odlukom Nadzornog odbora tri ekipe treba da napuste elitni rang, dok iz Federacije BiH žele da pet timova ide u entitetske lige.

- Bio je ovo dobar i veoma konstruktivan sastanak koji smo imali sa delegacijom Rukometnog saveza BiH. Ono što mogu da naglasim, a to je, da smo ovom prilikom približili stavove i ostalo je da u narednim danima obavimo i dodatne konsultacije, i to sve za dobrobit rukometa na ovim prostorima - rekao je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske.

Ovom dodajmo da će sjednica Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH biti održana najvjerovatnije 16. juna tekuće godine, dok je za 30. jun zakazana Skupština saveza u Sarajevu. Na njoj će i definitivno biti poznata odluka o broju timova za narednu sezonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana