Рукометни клуб Леотар дочекује Слободу: Битка за Европу

Глас Српске
Рукометни клуб Леотар дочекује Слободу: Битка за Европу

ТРЕБИЊЕ - Рукометаши Леотара и Слободе одиграће трећи меч у 20 дана. Након што су успјешно прошли на финални турнир купа, Требињци желе преко истог ривала да изборе нови пласман у европска такмичења.

Тренер Драгиша Кораћевић истиче да је ово веома битан меч којим Леотар може да направи велики корак ка пласману у европска такмичења.

- Биће ово веома тешка и захтјевна утакмица, поготово јер је трећи међусобни дуел у 20 дана. У купу смо били успјешнији, прошли смо на финални турнир, али то треба да заборавимо и окренемо се новом дуелу. Екипе се одлично познају, нема изненађења и биће веома захтјеван меч - рекао је тренер Леотара.

У требињском клубу се надају и великој подршци са трибина.

- Очекујемо пуну дворану, да буде атмосфера као против Борца, да нас покрене енергија са трибина. Желимо да добро уђемо у дуел, да кроз одбрану тражимо своје шансе за побједу и да искористимо сваку прилику. Ако одиграмо борбено и агресивно у одбрани и паметно и стрпљиво у нападу, можемо до значајне побједе - додао је Кораћевић.

Леотар је, иначе, посјетио и прослављени репрезентативац Србије Драган Шкрбић који им је пружио подршку. Парови 22. кола: субота: Грачаница - Слога (17 часова), Криваја - Извиђач (19), Херцеговац – Вогошћа (19), Леотар - Слобода (20). Дуели Борац - Коњух и Чапљина - Горажде одиграни су у петак навече.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана