Rukometni klub Leotar dočekuje Slobodu: Bitka za Evropu

Glas Srpske
Rukometni klub Leotar dočekuje Slobodu: Bitka za Evropu

TREBINjE - Rukometaši Leotara i Slobode odigraće treći meč u 20 dana. Nakon što su uspješno prošli na finalni turnir kupa, Trebinjci žele preko istog rivala da izbore novi plasman u evropska takmičenja.

Trener Dragiša Koraćević ističe da je ovo veoma bitan meč kojim Leotar može da napravi veliki korak ka plasmanu u evropska takmičenja.

- Biće ovo veoma teška i zahtjevna utakmica, pogotovo jer je treći međusobni duel u 20 dana. U kupu smo bili uspješniji, prošli smo na finalni turnir, ali to treba da zaboravimo i okrenemo se novom duelu. Ekipe se odlično poznaju, nema iznenađenja i biće veoma zahtjevan meč - rekao je trener Leotara.

U trebinjskom klubu se nadaju i velikoj podršci sa tribina.

- Očekujemo punu dvoranu, da bude atmosfera kao protiv Borca, da nas pokrene energija sa tribina. Želimo da dobro uđemo u duel, da kroz odbranu tražimo svoje šanse za pobjedu i da iskoristimo svaku priliku. Ako odigramo borbeno i agresivno u odbrani i pametno i strpljivo u napadu, možemo do značajne pobjede - dodao je Koraćević.

Leotar je, inače, posjetio i proslavljeni reprezentativac Srbije Dragan Škrbić koji im je pružio podršku. Parovi 22. kola: subota: Gračanica - Sloga (17 časova), Krivaja - Izviđač (19), Hercegovac – Vogošća (19), Leotar - Sloboda (20). Dueli Borac - Konjuh i Čapljina - Goražde odigrani su u petak naveče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana