РК Леотар тражи излазак из кризе

Д.Д.
Foto: РК Вогошћа

ТРЕБИЊЕ – Рукометаши Леотара морају што прије да забораве пораз у Купу БиХ од Вогошће јер им већ слиједи нови првенствени испит. У госте им долази Криваја (18 часова), а бодови су неопходни у борби за излазак у Европу.

Александар Милојевић истиче да је тријумф најбољи рецепт за излазак из резултатске кризе јер је требињски клуб у посљедњих пет мечева доживио четири пораза.

-Истина је да се налазимо у тешком моменту и у некој мини резултатској кризи коју су проузроковале повреде играча на спољним пословима . То се најбоље видјело у Купу против Вогошће. Наш ривал је знао да искористи те недостатке и казни нашу брзоплетост и грешке. У одређеним моментима смо показали добар вољни карактер, али нас је скупо коштао мањак концентрације да дођемо до повољног резултата. Сад имамо мало времена да се скупимо и спремимо за дуел против Криваје. Желимо да исправимо грешке и да пробамо да дођемо до побједе која би нам пуно значила пред финиш сезоне. Желимо да се вратимо у прави ритам – истакао је Александар Милојевић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана