RK Leotar traži izlazak iz krize

D.D.
Foto: RK Vogošća

TREBINjE – Rukometaši Leotara moraju što prije da zaborave poraz u Kupu BiH od Vogošće jer im već slijedi novi prvenstveni ispit. U goste im dolazi Krivaja (18 časova), a bodovi su neophodni u borbi za izlazak u Evropu.

Aleksandar Milojević ističe da je trijumf najbolji recept za izlazak iz rezultatske krize jer je trebinjski klub u posljednjih pet mečeva doživio četiri poraza.

-Istina je da se nalazimo u teškom momentu i u nekoj mini rezultatskoj krizi koju su prouzrokovale povrede igrača na spoljnim poslovima . To se najbolje vidjelo u Kupu protiv Vogošće. Naš rival je znao da iskoristi te nedostatke i kazni našu brzopletost i greške. U određenim momentima smo pokazali dobar voljni karakter, ali nas je skupo koštao manjak koncentracije da dođemo do povoljnog rezultata. Sad imamo malo vremena da se skupimo i spremimo za duel protiv Krivaje. Želimo da ispravimo greške i da probamo da dođemo do pobjede koja bi nam puno značila pred finiš sezone. Želimo da se vratimo u pravi ritam – istakao je Aleksandar Milojević. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana