Радник МД шоп: Представнике клуба напали палицама и сузавцем због ћирилице

Срна
Радник МД шоп: Представнике клуба напали палицама и сузавцем због ћирилице

БИЈЕЉИНА - Двојица представника бијељинског Клуба малог фудбала Радник МД шоп повријеђена су у нападу групе хулигана на утакмици у Мостару, док су остали успјели да прођу без озбиљнијих повреда, саопштено је из Управе овог клуба.

У саопштењу се наводи да је синоћ неколико минута прије завршетка утакмице група хулигана ушла у спортску дворану и окружила представнике бијељинског клуба са телескоп палицама и захтiјевала од њих да скину мајице Радника на којима су били исписани ћирилички натписи.

-Након одбијања да скину мајице, један од навијача из Мостара, како смо сазнали из групе „Ред арми“, употријебио је сузавац и попрскао представнике клуба, те почео да их удара палицама - наведено је у саопштењу.

Из клуба истичу да су неколико полицајаца и домаћи гледаоци покушали да их одбране.

-Двојица представника клуба Радник МД шоп су повријеђена, што потврђују и здравствени листови које су добили од надлежних установа, док су остали успјели да прођу без озбиљнијих повреда - навели су из управе клуба.

Они су изазили наду да ће из управе Футсал клуба "Мостар-СГ", осим што су на званичној "Фесјбук" страници честитали побједу, јавно осудити овај инцидент.

-Постављамо питање како је могуће да група младића уђе у спортску дворану са палицама, сузавцем и изврши овакве бруталне нападе? Чему и коме служе овакве ствари, посебно ако знамо да је само прије неколико дана мостарска екипа аплаузом испраћена из препуне бијељинске сале - наводе из бијељинског клуба.

У Мостару је синоћ екипа из Бијељине играла другу финалну утакмицу против екипе Футсал клуб "Мостар-СГ", побиједивши резултатом 4:1.

Двадесетак млађих мушкараца одјевених у црне дуксеве са капуљачама преко главе физички су напали чланове бијељинског Клуба малог фудбала "Радник МД шоп" и употријебили сузавац током синоћне утакмице у Мостару, рекао је Срни портпарол МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона Људевит Марић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана