Прволигаш из кањона Тијесно изгубило на пенале: Крупи шесто мјесто

Д. П.
Прволигаш из кањона Тијесно изгубило на пенале: Крупи шесто мјесто

МЕДУЛИН - Јесењи првак Прве лиге Републике Српске Крупа у мечу за пето мјесто на традиционалном турниру “Медулин куп 2023” поражена је од хрватског друголигаша Карловца послије лошијег извођења пенала са 3:5 (1:1). Једини погодак за прволигаша из кањона Тијесно у регуларном дијелу утакмице постигао је Бранко Росић у 39. минуту.

Крупа је утакмицу почела у саставу: Дамјановић, Реџић, Бошњак, Росић, Перовић, Дујаковић, Бабић, Ђекић, Мрзић Љељи, Петровић. У наставку су још играли Матијаш, Хаџић, Бубић, Дрча, Ђуричин, Божић, Радаковић, Марчета, Никодиновић, Пенић, Ристановић, Китић, Љубичић и Крнета.

Била је ово четврта утакмица изабраника Владимира Илића у Медулину. Прво су играли са тузланском Слободом неријешено 2:2, потом су савладали Кустошију са 1:0, а онда поражени од Јаруна са убједљивих 0:6.

У мечу за седмо мјесто Кустошија је савладала Прву искру Барич са 2:0, а данас од 11 часова играју сусрет за треће мјесто у којем се састају Рудар Приједор и Слобода те финале између Рудара из Пљевље и Јаруна.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана