Prvoligaš iz kanjona Tijesno izgubilo na penale: Krupi šesto mjesto

D. P.
Prvoligaš iz kanjona Tijesno izgubilo na penale: Krupi šesto mjesto

MEDULIN - Jesenji prvak Prve lige Republike Srpske Krupa u meču za peto mjesto na tradicionalnom turniru “Medulin kup 2023” poražena je od hrvatskog drugoligaša Karlovca poslije lošijeg izvođenja penala sa 3:5 (1:1). Jedini pogodak za prvoligaša iz kanjona Tijesno u regularnom dijelu utakmice postigao je Branko Rosić u 39. minutu.

Krupa je utakmicu počela u sastavu: Damjanović, Redžić, Bošnjak, Rosić, Perović, Dujaković, Babić, Đekić, Mrzić Ljelji, Petrović. U nastavku su još igrali Matijaš, Hadžić, Bubić, Drča, Đuričin, Božić, Radaković, Marčeta, Nikodinović, Penić, Ristanović, Kitić, Ljubičić i Krneta.

Bila je ovo četvrta utakmica izabranika Vladimira Ilića u Medulinu. Prvo su igrali sa tuzlanskom Slobodom neriješeno 2:2, potom su savladali Kustošiju sa 1:0, a onda poraženi od Jaruna sa ubjedljivih 0:6.

U meču za sedmo mjesto Kustošija je savladala Prvu iskru Barič sa 2:0, a danas od 11 časova igraju susret za treće mjesto u kojem se sastaju Rudar Prijedor i Sloboda te finale između Rudara iz Pljevlje i Jaruna.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana