Проблеме рјешавати само преко органа Теквондо савеза Српске

Д.Д.
Проблеме рјешавати само преко органа Теквондо савеза Српске

БАЊАЛУКА - Представници Теквондо савеза Републике Српске били су гости Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске гдје су их примили помоћник министра Марио Ђуран као и Ведран Глигорић.

Представници савеза су упознали представнике Министарства о успјешно завршеном семинару за тренере Теквондо савеза Републике Српске на којем су тренери у складу са Законом о спорту добили дозволе за рад у клубовима, односно тренерске лиценце.

У савезу су такође информисали о својим будућим плановима.

- Разговарали смо о организацији Европског купа 2024.године у Бањалуци гдје се очекује учешће преко 600 такмичара из тридесетак земаља. Такође изразили смо захвалност на континуираној подршци нашим такмичарима на званичним међународним наступима. Поред тога на састанку је договорено да се све активности у превазилажењу тренутних проблема са којим се Савез сусреће рјешавају искључиво преко органа Савеза у складу са Статутом, као и да рад у клубовима и спортске активности клубова морају бити усклађени са Законом о спорту Републике Српске - наводе из савеза.

Испред Теквондо савеза Српске састанку су присуствовали предсједник Скупштине Ненад Јеринић, генерални секретар Славиша Поповић и предсједник савеза Бранислав Његован.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана