Probleme rješavati samo preko organa Tekvondo saveza Srpske

D.D.
Probleme rješavati samo preko organa Tekvondo saveza Srpske

BANjALUKA - Predstavnici Tekvondo saveza Republike Srpske bili su gosti Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske gdje su ih primili pomoćnik ministra Mario Đuran kao i Vedran Gligorić.

Predstavnici saveza su upoznali predstavnike Ministarstva o uspješno završenom seminaru za trenere Tekvondo saveza Republike Srpske na kojem su treneri u skladu sa Zakonom o sportu dobili dozvole za rad u klubovima, odnosno trenerske licence.

U savezu su takođe informisali o svojim budućim planovima.

- Razgovarali smo o organizaciji Evropskog kupa 2024.godine u Banjaluci gdje se očekuje učešće preko 600 takmičara iz tridesetak zemalja. Takođe izrazili smo zahvalnost na kontinuiranoj podršci našim takmičarima na zvaničnim međunarodnim nastupima. Pored toga na sastanku je dogovoreno da se sve aktivnosti u prevazilaženju trenutnih problema sa kojim se Savez susreće rješavaju isključivo preko organa Saveza u skladu sa Statutom, kao i da rad u klubovima i sportske aktivnosti klubova moraju biti usklađeni sa Zakonom o sportu Republike Srpske - navode iz saveza.

Ispred Tekvondo saveza Srpske sastanku su prisustvovali predsjednik Skupštine Nenad Jerinić, generalni sekretar Slaviša Popović i predsjednik saveza Branislav Njegovan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana