Познати парови завршнице Купа Српске за рукометашице

М.З.
Познати парови завршнице Купа Српске за рукометашице

БАЊАЛУКА - Рукометашице "Мире" из Приједора играће у полуфиналу Купа Републике Српске против бањалучког Борца, док ће у другом сусрету играти брчанско Јединство и Кнежопољка из Козарске Дубице.

Овако је одлучено на извлачењу полуфиналних парова које је обављено у просторијама Рукометног савеза Републике Српске у Бањалуци. Завршни турнир биће игран 8. априла у Козарској Дубици, а трофеј бране рукометашице Борца. 

- И овог пута смо обезбиједили новчане награде. Побједник ће добити 3.000, а поражени финалиста 2.000 марака уз пехаре и медаље. Наша је жеља, али и велика част да покровитељ ове манифестације буде предсједник Републике Српске Милорад Додик. Исто тако желимо да се финале директно преноси Радио телевизија Републике Српске. Оно у што сам сигуран, а то је, да ће ово бити истински рукометни празник у Козарској Дубици - изјавио је предсједник РС Српске Маринко Умичевић који је похвалио судијску организацију са Борисом Шаторџијом на челу због чињенице што бесплатно суде Куп такмичење, а похвале је упутио и координатору Александру Врховцу.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана