Poznati parovi završnice Kupa Srpske za rukometašice

M.Z.
Poznati parovi završnice Kupa Srpske za rukometašice

BANjALUKA - Rukometašice "Mire" iz Prijedora igraće u polufinalu Kupa Republike Srpske protiv banjalučkog Borca, dok će u drugom susretu igrati brčansko Jedinstvo i Knežopoljka iz Kozarske Dubice.

Ovako je odlučeno na izvlačenju polufinalnih parova koje je obavljeno u prostorijama Rukometnog saveza Republike Srpske u Banjaluci. Završni turnir biće igran 8. aprila u Kozarskoj Dubici, a trofej brane rukometašice Borca. 

- I ovog puta smo obezbijedili novčane nagrade. Pobjednik će dobiti 3.000, a poraženi finalista 2.000 maraka uz pehare i medalje. Naša je želja, ali i velika čast da pokrovitelj ove manifestacije bude predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik. Isto tako želimo da se finale direktno prenosi Radio televizija Republike Srpske. Ono u što sam siguran, a to je, da će ovo biti istinski rukometni praznik u Kozarskoj Dubici - izjavio je predsjednik RS Srpske Marinko Umičević koji je pohvalio sudijsku organizaciju sa Borisom Šatordžijom na čelu zbog činjenice što besplatno sude Kup takmičenje, a pohvale je uputio i koordinatoru Aleksandru Vrhovcu.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana