ОКИ "Бања Лука" шампион Српске: Побједа у градском дербију у сједећој одбојци

Милан Зубовић
ОКИ "Бања Лука" шампион Српске: Побједа у градском дербију у сједећој одбојци

ОКИ "Бања Лука" је у посљедњем 14. колу Првенства Републике Српске у сједећој одбојци, савладао у гостима градског ривала ИОК "Борац" са 3:1 и са цијелих 6 бодова предности, потврдио шампионску титулу.

Након изгубљеног првог сета, ОКИ "Бања Лука" је "додао гас" и у преостала 3 сета релативно лако савладао градског ривала!
Посебну доминацију показали су у 3. сету, када су ривалу пустили само 11 поена.

- Вјеровао сам у екипу и очекивао сличан исход - каже Драшко Маџар, тренер ОКИ "Бања Лука" и додаје: 
- Остаје нам "бољка" тог првог сета и уопште уласка у меч, који морамо ријешити до Евролиге у италијанском Ферму. Донекле је и разумљиво, јер још нисмо у топ форми, јер смо у завршној фази припрема за Евролигу, тако да смо још увијек помало "тешки" - истакао је Маџар.

Предсједник ОКИ "Бања Лука" Новак Грбић истиче да је презадовољан овогодишњим издањем својих момака:
- Свака им част! Толико вриједног рада и тренинга, није ни чудо што је у овој сезони освојен и Куп и Првенство Републике Српске!
Грбић је захвалио свим пријатељима и спонзорима, који помажу рад Клуба, али истиче и да су у одређеним финансијским проблемима, јер Европска такмичења превише коштају.

Позвао је надлежне институције и све људе добре воље да помогну најуспјешнијем спортском колективу за инвалидна лица, који ево већ преко двије деценије доминира у сједећој одбојци Републике Српске и Србије !

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана