OKI "Banja Luka" šampion Srpske: Pobjeda u gradskom derbiju u sjedećoj odbojci

Milan Zubović
OKI "Banja Luka" šampion Srpske: Pobjeda u gradskom derbiju u sjedećoj odbojci

OKI "Banja Luka" je u posljednjem 14. kolu Prvenstva Republike Srpske u sjedećoj odbojci, savladao u gostima gradskog rivala IOK "Borac" sa 3:1 i sa cijelih 6 bodova prednosti, potvrdio šampionsku titulu.

Nakon izgubljenog prvog seta, OKI "Banja Luka" je "dodao gas" i u preostala 3 seta relativno lako savladao gradskog rivala!
Posebnu dominaciju pokazali su u 3. setu, kada su rivalu pustili samo 11 poena.

- Vjerovao sam u ekipu i očekivao sličan ishod - kaže Draško Madžar, trener OKI "Banja Luka" i dodaje: 
- Ostaje nam "boljka" tog prvog seta i uopšte ulaska u meč, koji moramo riješiti do Evrolige u italijanskom Fermu. Donekle je i razumljivo, jer još nismo u top formi, jer smo u završnoj fazi priprema za Evroligu, tako da smo još uvijek pomalo "teški" - istakao je Madžar.

Predsjednik OKI "Banja Luka" Novak Grbić ističe da je prezadovoljan ovogodišnjim izdanjem svojih momaka:
- Svaka im čast! Toliko vrijednog rada i treninga, nije ni čudo što je u ovoj sezoni osvojen i Kup i Prvenstvo Republike Srpske!
Grbić je zahvalio svim prijateljima i sponzorima, koji pomažu rad Kluba, ali ističe i da su u određenim finansijskim problemima, jer Evropska takmičenja previše koštaju.

Pozvao je nadležne institucije i sve ljude dobre volje da pomognu najuspješnijem sportskom kolektivu za invalidna lica, koji evo već preko dvije decenije dominira u sjedećoj odbojci Republike Srpske i Srbije !

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana