Нови дресови за нове шампионе из Челинца и Градишке: Опрема из Mozzartа за ФК Шњеготина и ФК Младост

ГС
Опрема из Mozzartа за ФК Шњеготина и ФК Младост
Foto: Mozzart | Опрема из Mozzartа за ФК Шњеготина и ФК Младост

За велике успјехе понекад је потребан само мали подстицај.

У бројним клубовима нижих лига сањају велике спортске снове, али и да заиграју у квалитетној опреми попут прволигаша и премијерлигаша.

Ту прилику играчима ФК Шњеготина и ФК Младост Сеферовци дала је компанија Mozzart кроз донацију у акцији „Нови дресови за нове шампионе". 

"Првенствено желимо да изразимо велику захвалност према компанији Mozzart што су препознали труд и рад наше екипе. Момци су презадовољни квалитетом и дизајном опреме која је прва лига" каже Далибор Вујичић, предсједник ФК Шњеготина, Челинац. 

Клуб ове године прославља велики јубилеј. За двије деценије рада, окупили су више од 100 чланова у сениорској и омладинским селекцијама.  

 

Док се сениори такмиче у Четвртој подручној лиги Бањалука, омладинци вриједно тренирају и играју на турнирима. Првотимци су први на табели на јесењем дијелу сезоне. Због тога не крију амбиције да одрже позицију у наставку такмичења, али и да се пласирају у виши ранг буду ли имали довољно финансија.

Клуб се више пута окитио титулом најбољег спортског колектива Општине Челинац. 

Освајали су и посебне награде Општине, а више пута су из њихових редова бирани најбољи спортисти и спортски радници у Челинцу. Били су побједници Међународног турнира у Нирнбергу 2018. године, те прваци Међуопштинске лиге када су се пласирали у Трећу лигу РС. 

Пуну подршку у раду имају од Општине, а ту су и бројни ентузијасти и пријатељи клуба међу којима је сада и компанија Mozzart. 

Уједно, сада имају заједничког пријатеља са клубом ФК Младост Сеферовци којем је такође стигао поклон из Mozzartа. 

"Никад нисмо добили ни од кога било какву помоћ осим од Mozzartа. Зато ћемо са задовољством носити нове дресове. Играчима је то велико задовољство и понос, па се веома захваљујемо нашем једином донатор" каже Горан Видовић, директор ФК Младост Сеферовци, Градишка.

Клуб из околине Градишке гаји традицију од пола вијека, а одржава га група ентузијаста из села Сеферовци. Највећи успјех су им минуте које су играли у Трећој лиги РС.     

Сада су сениори четврти на табели Општинске лиге Градишка, а амбиција им је да у наредном периоду уђу у виши ранг такмичења. 

То би могло да им се оствари у новим Mozzart дресовима који су до сада донијели срећу стотинама клубова широм БиХ. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана